Secretaris gezocht

Omdat onze huidige secretaris, Annita van den Ouden, tijdens de komende Algemene Leden Vergadering in november, haar functie zal beëindigen, zijn we op zoek naar iemand die deze taak op zich wil gaan nemen.

Veel van het werk als secretaris kan achter de schermen (lees thuis) worden gedaan. Aanwezigheid op wedstrijddagen is geen verplichting. Bestuursvergaderingen vinden één keer per maand plaats. Tussendoor heeft het bestuur onderling app-,mail-, en persoonlijkcontact, en worden taken van het bestuur verdeeld, daarbij rekening houdend met een ieders agenda.

Kent u iemand of heeft u zelf belangstelling, neem dan contact op. Twijfelt u nog, of zijn er vragen?  Praat met ons in de wandelgangen of desnoods in een gesprek aan tafel.

Wat voor iemand zoeken wij?

Wij zoeken iemand die betrokken is bij de vereniging en enthousiast is om zijn of haar steentje bij te dragen op het bestuurlijke vlak. Een teamplayer, die het leuk vindt om samen met de andere bestuursleden onze voetbalvereniging ‘draaiende’ te houden.

Nogmaals, ben jij de persoon die we zoeken of ken je wellicht iemand die geschikt is voor de rol van secretaris? Zoek contact met één van de bestuursleden, of doe een mail naar voorzitter@mzc11.nl