KNVB zoekt leden Voetbalpanel

Beste voetballiefhebber,

Op het werk, op school of op een verjaardag; voetbal is voor miljoenen Nederlanders een geliefd gespreksonderwerp. Ook jij hebt vast wel een mening over de prestaties van Oranje of over zaken bij je eigen voetbalclub. Denk je graag mee over belangrijke onderwerpen of ontwikkelingen? Dan is het KNVB voetbalpanel iets voor jou!

De KNVB zoekt ongeveer 10.000 leden voor haar panel. Dit kunnen voetballers, trainers, scheidsrechters, bestuurders, overige vrijwilligers of ouders van jeugdleden zijn. Het doel van het panel is helder: een goed beeld krijgen van wat er leeft bij leden en op de velden. En daar kan de KNVB jouw hulp goed bij gebruiken! Want mede dankzij jouw inzichten kan het voetbal nóg beter en leuker worden gemaakt.

Wat kun je verwachten?
Een aantal keer per jaar vraagt de KNVB je met hen mee te denken of om jouw mening te geven. Meestal gaat dit via een online vragenlijst, maar soms ook in een online groepsgesprek of creatieve opdracht. Deelnemen kost niet veel tijd. Je kunt zelf beslissen of je aan een onderzoek mee wilt doen of liever een keertje overslaat.

Ben jij lid van de KNVB of ben je een ouder van een speler/speelster die 15 jaar of jonger is? Meld je dan aan voor het KNVB voetbalpanel.

Lees meer

Sportieve groet,
KNVB voetbalpanel