Seniorenleden medeverantwoordelijk voor fluiten jeugdwedstrijden

Het bestuur heeft besloten dat alle seniorenteams met ingang van het seizoen 2018/2019 verplicht zijn om een scheidsrechter te leveren voor jeugdwedstrijden. De seniorenteams worden gekoppeld aan een jeugdteam en voor de thuiswedstrijden van dat jeugdteam dient een scheidsrechter te worden geleverd. De koppeling ziet er als volgt uit:

Jeugdteam Scheidsrechter te leveren door
JO13-1 MZC’11 2
JO13-2 MZC’11 5
JO13-3 MZC’11 VR2
JO15-1 MZC’11 1
JO15-2 MZC’11 3
JO15-3 MZC’11 4
MO13-1 MZC’11 VR1

De leiders van de betreffende seniorenteams krijgen bericht van Lennaert de Looze (email: scheidsrechters@mzc11.nl) wanneer er moet worden gefloten. Vervolgens geven de leiders aan hem door wie er gaat fluiten. Voor komend weekend is een en ander nog niet geregeld, dus voor enkele thuiswedstrijden zal er geen scheidsrechter aanwezig zijn. De leiders van de betreffende teams worden hiervan deze week op de hoogte gebracht. De trainers/leiders die komende zaterdag moeten fluiten bij hun eigen team kunnen een bal en een fluitje ophalen bij het wedstrijdsecretariaat.