Heb jij ‘m al? De MZC’11 clubapp!

MZC’11 beschikt over een eigen KNVB ClubApp, welke geheel gratis is voor leden, spelers en supporters en onder eigen clubnaam is terug te vinden in de app-stores.
Wat kan ik dan met die app? Nou lees maar even mee.

Binnen de ClubApp zijn al onze teams overzichtelijk vindbaar per categorie.
-Vanuit teams kunt u naar:

  • Cluboverzicht (alles in 1 overzicht)
  • Categorieën (senioren, junioren, vrouwen, pupillen)
  • Afgelastingenoverzicht (alles in 1 overzicht)

Selecteer uw favoriete team of teams door deze te markeren via het sterretje in de app. De volgende keer dat u de app opstart navigeert u direct naar de laatste uitslagen, standen en wedstrijdprogramma’s van uw favoriete teams.

-Onder het Cluboverzicht treft u alle wedstrijden (thuis en uit gescheiden) overzichtelijk op één pagina. Benieuwd wat het het eertse elftal gedaan heeft of hoe laat JO17-1 moet voetballen: u vindt alles overzichtelijk terug op één enkele pagina.

-Competitie én Bekerwedstrijden. De MZC’11 ClubApp bevat alle officiële data per team uit de gehele competitie. U weet dus direct de uitslag van uw favoriete team én u bent direct op de hoogte van de resultaten van de concurrentie. Dit geldt zowel voor de reguliere competitie als de bekerwedstrijden.

-Uitslagen en standen. In de MZC’11 ClubApp vindt u alle officiele data, te weten:
uitslagen per competitie, programma per competitie, standen en periodestanden. Ook vindt u hier de afgelastingen.

-Wedstrijddetails en routeplanner. Door een wedstrijd te selecteren komt u op het detailscherm.
In de MZC’11 ClubApp vindt u extra informatie zoals wedstrijdnummer, adres van het thuisspelend team en scheidsrechterinformatie. Ook vindt u een routeplanner die u uitstekend kunt gebruiken als u als team uit moet spelen, of een team aan wilt gaan moedigen.

-Clubnieuws. Ook clubnieuws wordt gepubliceerd in de ClubApp. Nieuws van de website, of Twitter, u leest het hier terug.

Nou? Wel handig toch, die app? Snel installeren dus op die tablet of mobiel, gewoon via de app-store, zoeken onder MZC11. Succes.