Eerste competitiewedstrijd uit tegen Arnemuiden

De eerste competitiewedstrijd van het seizoen 2018/2019, op zaterdag 22 september, zal MZC’11-1 in én tegen Arnemuiden spelen.

Dit is bekend geworden nu de KNVB vandaag de nummering voor het nieuwe seizoen bekend heeft gemaakt. Met deze nummering, de speeldagenkalender 2018/’19 en de poule-indeling, is voor de teams het jaarprogramma te maken. Spoedig zullen de jaarprogramma’s ook beschikbaar zijn via Voetbal.nl of in de Voetbal.nl-app. Wil je hier liever niet op wachten? Maak dan gebruik van het beschikbare invulschema via onderstaande link.

Invulschema voor jaarprogramma

Aan de slag met het invulschema?
Bekijk de nummering bij je indeling en je neemt deze van de hele poule over in het invulschema. De naam van de club voeg je in de kolom onder de kop: Club:. Pak wel de juiste speeldagenkalender! Indien een speelnummer niet staat ingevuld, tik dan op die plaats de tekst “vrij”. Het concept jaarprogramma wordt automatisch gevuld in het Excel-bestand.

Het jaarprogramma voor het eerste elftal is HIER te vinden.