Trainingsdag FC Schalke 13 augustus 2018

Vandaag zijn wij bijzonder onaangenaam verrast door het bericht -afkomstig van een van de deelnemers-  dat het project Schalke auf Tournee is stopgezet. Hierdoor is de organisatie van dit project genoodzaakt om het faillissement aan te vragen.
Dit houdt in dat ook de Schalke dag bij MZC’11 op 13 augustus niet doorgaat.
MZC’11 is zeker net zo verrast als de ouders en deelnemers, want wij hebben geen enkel bericht ontvangen van de organisatie dat deze trainingsdag niet doorgaat. We zullen nog proberen contact op te nemen met de organisatie.
MZC is niet op de hoogte gesteld, wellicht omdat wij niet bij de organisatie betrokken zijn maar alleen onze accommodatie ter beschikking stellen.

Ondanks dat wij niet bij de organisatie op zich betrokken zijn, vinden wij het natuurlijk allemaal bijzonder vervelend. En wij zullen dan ook proberen een alternatief te organiseren, maar we kunnen dit niet garanderen.