Hulp gezocht voor grote schoonmaak

Omdat we het nieuwe seizoen graag “fris” van start gaan, houden we een grote schoonmaak. Onder andere de kantine, keuken, wc’s, bestuurskamer, kleedkamers en opberghokken willen we poetsen. Het zou fijn zijn als we daar hulp van ouders en leden bij zouden krijgen.

De geplande datums zijn:
Woensdag 20 juni 18.30 uur – 22.00 uur
Zaterdag 23 juni 8.30 uur – 12.00 uur

Hoe meer animo, des te eerder zijn we klaar. Want vele handen maken licht werk. De vereniging zorgt voor schoonmaakmiddelen en vraagt of jullie zelf willen zorgen voor het overige materiaal. Denkende aan poetsdoeken, zwabbers, borstels, bezems, sponsjes, emmers, etc.

Naast het schoonmaken van de accommodatie, moet het bovenal een gezellige aangelegenheid zijn. Dus zullen we zorgen voor koffie en wat lekkers. Geef je op, samen met bijvoorbeeld andere teamleden en/of ouders.

Aanmelden graag bij Sylvia Duinhouwer, per mail via sklink@zeelandnet.nl ,
of via whatsapp naar 06-22601042.

We hopen op een enthousiaste deelname en zien jullie graag op 20 of 23 juni.