André ’t Jong Erelid MZC’11

 

Hoewel André niet graag op de voorgrond staat, kwam hij daar gisteren tijdens de MZC familiedag niet onderuit. Als waardering voor zijn jarenlange inzet binnen onze club werd hij tot Erelid benoemd. Volgens iedereen volkomen terecht!

De afgelopen dagen (Bedrijventoernooi en onze Familiedag), maar natuurlijk al het hele seizoen, bleek maar weer hoe belangrijk de vrijwilligers zijn. We kunnen, vooral ook door hun inzet, terugkijken (natuurlijk hebben we nog het RVSD-O23 toernooi volgende week zaterdag; komt allen kijken!) op een geslaagd seizoen. André zei het zelf ook al: ‘ik doe het natuurlijk niet alleen’. Dus daarom alle vrijwilligers bedankt!

Bedenk wel, omdat we een vereniging zijn moeten we allemaal onze schouders eronder zetten. Dat kan niet steeds de zelfde groep mensen zijn die het voor de rest steeds opknapt; vrijwilligers zijn geen personeel. Een vereniging ben je samen en run je dus ook samen. Het zou dus fijn zijn (en eigenlijk niet meer dan normaal) als meer mensen een steentje gaan bijdragen. Een goed idee voor het nieuwe seizoen!

André, nogmaals gefeliciteerd; aan jou kunnen we allemaal een voorbeeld nemen.

Roland Backx, voorzitter