Vereniging van het jaar, stemmen kan nog tot en met 20 Mei !!

MZC’11 heeft zich genomineerd voor de verkiezing Vereniging van het Jaar. Om deze verkiezing te winnen roepen we iedereen op om te stemmen via http://www.verenigingvanhetjaar.nl/mzc11. Voor de winnende vereniging, maar ook voor de stemmers zijn diverse gave prijzen te verdienen.

De verkiezing is een initiatief van NOC*NSF, Kunstbende en LKCA samen met de Rabobank en heeft als doel de kracht van de sport- en cultuurvereniging bij zoveel mogelijk Nederlanders in de schijnwerpers te zetten.

Gemeentewinnaars
In iedere gemeente wint de sport- en de cultuurvereniging met de hoogste score. Deze score is een gewogen gemiddelde van het aantal stemmen (50%) en de waarderingscijfers (50%). Wel zijn er minimaal 50 stemmen nodig om verkozen te kunnen worden tot winnaar van de gemeente. De gemeentewinnaars worden rond 25 mei 2018 bekend gemaakt.

Provinciewinnaars
Ook in iedere provincie wint de sport- en de cultuurvereniging met de hoogste score. De vakjury bezoekt vervolgens de provinciewinnaars van beide categorieën. Per categorie kiezen zij drie provinciewinnaars die doorgaan naar de landelijke finale in september.

Prijzen 
De clubs met de meeste stemmen en hoogste beoordeling worden beloond met mooie prijzen zoals Masterclasses van professionals die de vereniging verder helpen. Ook mensen die hun stem uitbrengen op hun favoriete vereniging maken kans op prijzen zoals:

  • Overnachting Papendal
  • Tickets EK Beachvolleybal
  • Kaartjes Lowlands
  • Kaartjes TivoliVredenburg
  • TeamNL kledingpakket