Penaltybokaal 2018

Woensdag 16 mei jl. werd de finale van de penaltybokaal 2018 gehouden. Van alle JO8-JO9-JO11-JO13-teams waren de 2 beste penaltynemers afgevaardigd om te strijden voor de beste penaltynemer van hun eigen categorie. Drie topkeepers waren bereid gevonden op deze avond te keepen.

Thijs Rombouts van JO19-1, Max Ridderhof van JO17-1 en Rafael van Vossen van JO17-2. Alle deelnemers mochten bij iedere keeper 3 penalty’s nemen. Bij gelijke stand werd nog om de beurt een penalty genomen tot er een winnaar was. De wind was wat lastig, want de bal bleef niet altijd op de stip liggen. De scheidsrechters hadden dit echter goed in de gaten.

Kees Bin heeft er weer prachtige foto’s van kunnen maken.

Van iedere categorie kregen de beste drie een medaille, de nummers 1 mogen op woensdag 30 mei meedoen aan de regiofinale bij ASV Brouwershaven. Zij ontvangen hiervoor nog een uitnodiging. Uitslag: JO8-JO9: 1e Ayoub Yasin 2e Sem van Batenburg, 3e Luuk Hamelink JO-11: 1e Jesse Hof, 2e Xavi v.d. Linde, 3e Mels Kloet JO-13: 1e Bram de Jonge, 2e Jesse Buijl, 3e Alec Nieuwendijk.