App jij ze al?

Voor de voetballiefhebber zijn er een groot aantal apps op de markt. Speciaal voor u als supporter en/of speler van s.v. MZC’11 lichten we hier een tweetal apps toe, die eigenlijk niet op uw mobiele telefoon of tablet mogen ontbreken.

 

Nummer één is de club-app van MZC’11. Hierin vindt u uitslagen, programma’s, standen en afgelastingen van de club, én de competities waarin MZC’11 vertegenwoordigd is. Maar ook wedstrijddetails en clubnieuws zijn er in terug te vinden.

 

klik hier voor clubapp mzc’11 voor Android

 

 

klik hier voor clubapp mzc’11 voor iOS

 

Nummer twee is de voetbal.nl app. Deze is afgelopen najaar volledig vernieuwd en sindsdien zijn er naast wedstrijdprogramma’s, uitslagen en standen, ook andere leuke en nuttige functies in te vinden zoals KNVB nieuws en de mogelijkheid tot het kiezen van een man-of-the-match. Met deze app kun je altijd op de hoogte zijn van al het nieuws van je eigen team, maar ook van je favoriete clubs, spelers en andere teams.

 

klik hier voor voetbal.nl voor Android

 

 

klik hier voor voetbal.nl voor iOS