Speculaas actie!

Ook dit jaar hebben we weer een speculaasactie en we hopen dat alle leden, leiding, ouders en vrienden van MZC’11 weer mee willen doen.
Iedereen wil ten slotte toch ieder seizoen weer gebruik kunnen maken van nieuwe materialen of meedoen aan leuke activiteiten en daar is natuurlijk geld voor nodig. 

Hoe werkt het?
Alle spelers hebben als het goed is afgelopen week van hun elftalleiders een brief ontvangen met bestellijst. Het is de bedoeling met deze lijst langs te gaan bij familie, collega’s, vrienden, buren en iedereen die belangstelling heeft en zoveel mogelijk speculaas en andere lekkernijen te verkopen.

Er is voor ieder wat wils; een zak speculaasbrokken voor € 2,50 of zelfs een compleet pakket met daarin kruidnoten, speculaasbrokken, chocolade figuren, gevulde speculaas voor € 10,00.
Gaat de verkoop zo goed en heb je nog meer lijsten nodig of heb je geen lijst ontvangen maar wil je wel meedoen? In de kantine liggen extra exemplaren of je kunt de lijst hier downloaden.

Let erop dat de lekkernijen bij bestelling direct afgerekend moeten worden. De ingevulde lijsten kunnen, samen met het geld, tot

uiterlijk zaterdag 11 november 2015
worden ingeleverd in de kantine.
De drie beste verkopers ontvangen een cadeau!

 

Succes met de verkoop!

Namens de Activiteitencommissie

 

speculaaspop