Eerste competitieronde & Mosselen!

Zaterdag zullen 16 teams hun competitie starten bij ons op Den Hogen Blok en spelen er daarnaast nog eens 15 teams uit.
Genoeg reden om een bezoekje te brengen aan ons sportpark! 

Na een aantal bekerrondes zullen aanstaande zaterdag dan ook echt de eerste competitiewedstrijden worden gespeeld.

JO17-1 speelt om 09:45 de eerste ronde tegen Steenbergen JO17-1, het 2e ontvangt om 12:00 Pelikaan 2 en het eerste trapt om 14:30 af tegen Oostkapelle. Al deze wedstrijden zullen op het hoofdveld gespeeld worden.  Voor het volledige programma en veldindeling kunt u terecht bij het programma!

Na de wedstrijd van het eerste zullen er voor alle MZC-leden traditiegetrouw gekookte mosselen zijn. De mosselen zijn geschonken door Neeltje Jans en altijd lekker om een lange voetbal dag mee af te sluiten.

De wedstrijdbal is gesponsord door Kraanverhuur Anton Mol.

Wij willen onze sponsoren via deze weg dan ook nogmaals bedanken 

Tot langs de lijn!

mzc