Kaya en Daniek Pupil van de week bij MZC’11 – VVGZ

Komende zaterdag is de aftrap voor het seizoen 2017-2018, want dan zullen de eerste bekerwedstrijden plaats vinden. MZC’11 1 speelt de eerste bekerwedstrijd thuis tegen het Zwijndrechtse VVGZ 1, een club die ze vorig seizoen nog tegenkwamen tijdens de competitie in de eerste klasse (uitslag 1-3 thuis en 4-1 uit). Zal het MZC’11 lukken om onder nieuwe oefenmeester Arie van der Zouwen beter te presteren, of blijkt VVGZ opnieuw een maatje te groot?

Aanvang van de wedstrijd is 14.30 uur.

Daniek v.d. Wekken en Kaya Delfgaauw uit JO13-2 zullen in ieder geval aanwezig zijn om MZC’11 aan te moedigen, want zij zijn deze week pupillen van de week.

Daniek

Daniek staat meestal in de spits, is goed in pasen en schieten, maar zou graag nog extra oefenen op het geven van voorzetten, koppen én op zijn techniek. Naast voetbal gaat Daniek graag karten en skiën, en hij lust graag pizza. De favoriete club van Daniek is Feyenoord, en zijn favoriete speler is Feyenoorder Jean-Paul Boëtius. Daniek zit in Zierikzee op de Theo Thijssen school en vindt rekenen het leukste vak.

 

 

 

Kaya is keeper bij JO13-2, hij heeft goede reflexen en kan goed uitkomen en duiken. Maar hij kan zeker nog door groeien als keeper en om te zorgen dat hij nog beter gaat worden traint hij dan ook mee met JO13-1. Naast voetbal zit Kaya op drumles. Net als Daniek lust heel graag pizza, maar Kaya wil dan het liefst een Big American. De favoriete voetbalclub van Kaya is Ajax, en als favoriete keeper heeft hij Jasper Cillissen van FC Barcelona. Kaya zit op Binnen de Veste en zijn leukste vak is gym.

Kaya