Voorlopige teamindelingen jeugdteams seizoen 2017-2018 bekend

De afgelopen maanden en weken is er door de technische commissies weer hard gewerkt aan de teamindelingen voor het nieuwe seizoen. Dit is altijd een enorme opgave, maar door met zoveel mogelijk betrokkenen, scouts, coördinatoren en trainers, en voor de JO11-JO13-JO15 lichtingen ook de selectietrainingen, zijn alle keuze’s weloverwogen tot stand gekomen.

Het uitgangspunt is dat de selectieteams (het 1e team per leeftijdscategorie), het beste team van de leeftijdscategorie is en het hoogst wordt ingedeeld in de competitie.

Dit betekent dat hier in de regel ook de beste spelers van de lichting worden ingedeeld, echter wordt er ook rekening gehouden met meerdere dingen (leeftijd, fysiek, persoonlijke omstandigheden, motivatie etc.) om een goede balans in een team te krijgen.

De indelingen zijn voorlopig en kunnen dus nog wijzigen door diverse aanwijzingen, ook gedurende het seizoen.

De trainings- en begeleidingsstaf van de teams zijn nog niet allemaal bekend, zodra dit rond is zullen de betreffende trainers en leiders de spelers op de hoogte stellen van de trainingsdagen en tijden, en wanneer deze zullen starten. Voor enkele teams is het mogelijk dat er een beroep op de ouders wordt gedaan als het gaat om training en begeleiding, we zijn tenslotte een vereniging die draait op vrijwilligers, en het is helaas niet altijd mogelijk om voldoende vrijwilligers te verkrijgen voor de begeleiding van de teams.

De voorlopige indeling is in te zien via onderstaande link:

Teamindeling

Voorlopige teamindeling 2017-2018