Pupillen van deze week komen uit JO11-1

Deze zaterdag, tijdens de thuiswedstrijd van het 1e elftal tegen Almkerk 1, zijn Lars Arkenbout en Efe Kurt Pupil van de Week. Lars en Efe zijn spelers uit JO11-1, het team dat, met nog één wedstrijd te spelen, bovenaan in de ranglijst staat en op 6 mei haar kampioenswedstrijd speelt.

Lars ArkenboutLars staat in het veld linksbuiten, hij is goed in één op één acties, is snel en heeft veel scorend vermogen. Het leukste aan zijn team vindt hij de gezelligheid onderling en dat hij aanvoerder is.
Naast voetbal houdt Lars ook van gamen en lust hij graag spinazie en aardappelpuree met vis. De favoriete club van Lars is Bayern München, en de Poolse Robert Lewandowski is zijn favoriete speler. Lars hoopt dat Feyenoord kampioen in de Eredivisie zal worden.

En voor de wedstrijd MZC’11 – Almkerk denkt Lars dat de uitslag 2-1 zal worden.

 

 

Efe KurtEfe zijn veldpositie is rechtsachter, met aanvallend inzicht. Hij is snel, heeft een goed schot én durft wel een “tikje” uit te delen. Efe wil nog oefenen op aanname, coaching en keuzes maken.Het leukste aan het team vindt hij dat het onderling klikt en dat ze daardoor een hecht team zijn. Naast voetbal houdt Efe van zwemmen en voetballen met vriendjes, en lust hij graag frietjes.De favoriete speler van Efe is Cristiano Ronaldo, en hij hoopt dat Ajax kampioen in de Eredivisie gaat worden.

De uitslag van MZC’11 – Almkerk wordt volgens Efe 3-1.

 

MZC’11 1 – Almkerk 1 start om 14.30 uur