MZC O23 3e geworden op toernooi

Ondanks 4 overwinningen en 1 gelijkspel is MZC ‘ O23 als derde geëindigd op het toernooi voor onder 23 spelers bij VCK in Koudekerke.start 2017/2018

In de 1e wedstrijd van het toernooi werd Walcheren met 1-0 aan de kant geschoven (strafschop Jeroen de Wild), waarna achtereenvolgens Oostkapelle met 2-0 (doelpunten Melchior Coolbergen en Kyle van Tiggelhoven) en VCK met 4-0 (doelpunten van Jeroen de Wild 3x en Coen Dalebout) aan de zegekar werden gebonden.

Overtuigend poulewinnaar dus. De halve finale (winnaar poule 1 tegen de nummer 2 van poule 2) leverde Dauwendaele als tegenstander op.

Na een 1-0 achterstand kopte Jesse van der Linde de verdiende 1-1 op het scorebord. Strafschoppen moesten hier uiteindelijk de beslissing brengen. Ondanks goed keepers werk van Thijs Rombouts in dit toernooi ging de strafschoppenserie aan de neus van MZC ‘ O.23 voorbij.

Resteerde dus een wedstrijd om de 3e en 4e plaats met wederom Walcheren als tegenstander. Dankzij een prima goal van de talentvolle Sander Bakx zegevierde MZC ook in deze partij 1-0.

Mede met dank aan o.a. Thijs Rombouts, Dani de Vlieger, Danny Erkelens, Coen Dalebout en Tim de Looze (onze aankomende jeugd ) en de gevestigde orde van 1 en 2 een acceptabel resultaat op een goed bezet toernooi waar uiteindelijk JVOZ de winnaar werd. En waar in onze ogen Jesse van der Linde uiteindelijk gekroond had moeten worden als speler van het toernooi. Jammer voor Jesse was echter dat Dennis en Peter dit niet voor het zeggen hadden.