MZC in de schijnwerpers op de website van Feyenoord Soccer Schools

Sportvereniging MZC’11 is op 21 & 22 augustus 2017 de zevende locatie waar komende zomer een Feyenoord Soccer Camp plaatsvindt. Feyenoord Soccer Schools werkt al enkele jaren samen met de club uit Zierikzee. In deel 7 van deze rubriek, leer je deze Zeeuwse vereniging beter kennen.

Wil jij graag meedoen aan het Feyenoord Soccer Camp bij s.v. MZC’11? Klik hier om je direct in te schrijven!

Bij s.v. MZC’11 staan een resultaatgerichte instelling en familiegevoel voorop. Dit betekent dat de selectieteams op een zo hoog mogelijk niveau actief moeten zijn, terwijl bij de overige teams plezier in het voetbal boven prestaties staat. S.v. MZC ‘11 is een financieel gezonde organisatie met een positief imago. Daarnaast heeft de club goede relaties met belanghebbende partijen en staan binnen de club de juiste mensen op de juiste plekken. Dit alles zorgt voor een professionele vereniging.

De vereniging wil een toonaangevende club zijn in Zeeland. Dit bereikt men onder andere door sportief gedrag binnen en buiten het veld, het hebben van een veilige accommodatie, representatieve selectieteams met spelers uit de eigen jeugdopleiding en aansprekende resultaten van haar selectieteams. Plezier in het voetbal staat voorop bij s.v. MZC’11.

De club biedt alle betrokkenen een omgeving waarin plezier, beleving en trots voorop staan. S.v. MZC’11 is met haar 700 leden de grootste voetbalclub van Schouwen Duivenland en is zich hierdoor bewust van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Doordat s.v. MZC’11 de relaties met belanghebbende partijen goed wil onderhouden, is de samenwerking met Feyenoord Soccer Schools tot stand gekomen. De contacten zijn fijn en gemakkelijk en het Soccer Camp is enorm goed verzorgd. Een Feyenoord Soccer Camp zorgt voor een leerzame en vooral gezellige ervaring. S.v. MZC’11 is blij met de samenwerking met Feyenoord Soccer Schools!

Meer informatie over s.v. MZC’11 vind je op www.mzc11.nl.

In de rubriek ‘Uitgelicht’ wordt wekelijks een locatie gepresenteerd waar komende zomer een Feyenoord Soccer Camp plaatsvindt. Volgende keer wordt in het achtste deel v.v. Internos geïntroduceerd.