Pupillen van de week tijdens MZC’11 tegen GRC14

Aankomende zaterdag, 18 maart, zal het eerste elftal op het eigen sportpark spelen tegen GRC14. De aftrap zal zijn om 14.30 uur.pupil vd week
Ook deze keer wordt het elftal weer vergezeld door twee pupillen van de week. De Pupil van de Week krijgt een VIP onthaal tijdens de thuiswedstrijd van ons 1e elftal. De pupil loopt warm met de reservespelers, loopt mee in de opkomst op het veld, neemt de aftrap en scoort het eerste doelpunt. En deze keer zijn twee spelers uit JO13-3 de pupillen die dit mogen mee maken.

De eerste speler is Berend Klein Hesselink, zijn positie bij JO13-3 is verdediger. Hij is goed in samenspel, en traint hard om nog beter te kunnen verdedigen. Het leukst aan zijn team vindt hij al zijn teamgenoten.
Naast voetbal houdt Berend ook van fietsen, en lust hij graag een broodje shoarma. Op school, Berend zit op Binnen de Veste, vindt hij gym het leukste vak.
Als we Berend vragen naar zijn favoriete club antwoord hij “Feyenoord….natuurlijk!”.
Zijn favoriete speler is Dirk Kuijt. Berend hoopt dat MZC 2-2 speelt tegen GRC.

Berend
Ditmar v.d. Bijl is, zoals al gezegd, ook speler bij JO13-3 en zijn positie is linksback. Hij is goed in mooie passes geven en wil extra oefenen op hoog schieten. Het leukste aan zijn team vindt hij dat er veel plezier is tijdens het voetballen. Naast voetbal houdt hij ook van tennis en lust hij graag frikandelbroodjes. Ditmar zit op De Meije en vindt gym zijn leukste vak. Ajax is echt zijn favoriete club, en Ziyech en Dolberg zijn favoriete spelers. Ditmar denkt dat het 1-0 wordt voor MZC.

Ditmar