Jesse en Jasper komende zaterdag Pupillen van de Week

Deze zaterdag zal MZC’11 1, om 14.30 uur, thuis spelen tegen het Leerdamse LRC 1. Bij deze wedstrijd zijn Jesse Buijl en Jasper Dhont de pupillen van de week.

Jesse BuijlJesse is keeper bij JO13-3, en dat gaat hem goed af, maar hij zou graag nog wat extra oefenen op het uit trappen. Naast voetbal is gamen een geliefde bezigheid van Jesse, en pizza is zijn favoriete eten. Jesse zit in Zierikzee op basisschool ’t Kofschip en vindt de gymlessen het leukst. Jeroen Zoet van PSV vindt hij de beste keeper, en PSV is ook zijn favoriete club. En de uitslag van de wedstrijd Jesse, wat denk je? “MZC gaat er 3 scoren en de keeper van MZC laat maar 1 bal door”.

 

 

 

 

Jasper DhontJasper is centraal aanvaller bij JO13-2, hij is zeer balvast maar zou graag nog oefenen op het sneller samenspelen. Naast voetbal houdt hij ook van karten en hij lust heel graag spaghetti. Jasper zit op de Theo Thijssenschool in Zierikzee en ook hij vindt gym het leukste vak. Zijn favoriete club is Feyenoord en de bij die club spelende Nicolai Jørgensen zijn favoriete speler. En welke uitslag voorspel jij voor deze wedstrijd Jasper? “Ik denk dat het 2-0 gaat worden”.

 

Een positief resultaat voor MZC’11 als het aan de pupillen ligt dus. Hopelijk krijgen ze gelijk. Komt u allen aanmoedigen?