Vacature ondersteuning wedstrijdsecretariaat

Veld- en kleedkamerindeling wedstrijden, wie helpt ons?

Wie zijn wij?

s.v. MZC’11 is een voetbalvereniging in Zierikzee met ongeveer 650 leden. Bij ons spelen in totaal 36 teams, te weten 8 seniorenelftallen en 26 jeugdteams. Er zijn daarbij drie damesteams en vier meisjesteams. SV MZC’11 is een bloeiende vereniging met een duidelijke structuur. Er is een technisch beleidsplan dat moet helpen bij het realiseren van de doelstellingen die de vereniging zich heeft gesteld.

Wat zoeken wij

vacatureOp wedstrijddagen worden er gemiddeld 18 wedstrijden gespeeld. Dat gaat niet vanzelf. Achter de schermen moet natuurlijk ook veel geregeld worden. Het wedstrijdsecretariaat zorgt op wedstrijddagen voor de ontvangst van de scheidsrechters, de leiders van de teams en doet een aantal administratieve handelingen, zoals het digitaal doorgeven van de uitslagen van de wedstrijden.

Daarnaast moeten alle teams een veld en een kleedkamer ter beschikking hebben. Voor dit laatste onderdeel zijn wij op zoek naar iemand die de indeling van de velden en kleedkamers voor wedstrijden voor zijn of haar rekening neemt.

Taakomschrijving

  • Aan de hand van de te spelen wedstrijden een overzicht maken van de indeling van de velden en kleedkamers;
  • Afstemmen van de veldbezetting met de consul (soms mag een veld niet te zwaar worden belast);
  • Afstemmen van beschikbaarheid van de velden en kleedkamers voor doordeweekse wedstrijden en oefenwedstrijden;
  • Rekening houdend met randvoorwaarden (zoals meisjes niet bij jongens, MZC’11 1 deelt kleedkamer niet met een ander team etc.);
  • Vroegtijdig ophangen van het overzicht op het sportpark (buiten en in het wedstrijdsecretariaat);
  • Overzicht doorsturen naar de wedstrijdsecretarissen;

Wat zijn de eisen

Je hoeft niet te kunnen voetballen. Het is wel een voorwaarde dat je zorgvuldig bent met de indelingen, voor goede afstemming zorgt en zorgt dat de informatie tijdig beschikbaar is. Inzet: wekelijks een paar uur per week.

Wat wij bieden

Wij bieden een gezellige vereniging en een gemotiveerd bestuur. En natuurlijk een voldaan gevoel. Veel leden die plezier hebben in voetbal kunnen namelijk niet zonder de inzet van vrijwilligers die een bepaalde inspanning leveren.

Contactpersoon SV MZC’11

Annita van den Ouden (secretaris), secretaris@mzc11.nl / 06-23934861