Milan en Tristan Pupillen van de week

De winterstop is voorbij en dus hervat het eerste elftal van MZC’11 zaterdag de competitie. Het elftal zal het om 14.30 uur, op het eigen sportpark, tegen Oranje Wit moeten opnemen. Pupillen van de week bij deze wedstrijd zijn Milan Verton en Tristan van Zanten, beide spelers uit JO13-3.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De linksbuiten spelende Milan is goed in steekpases en het geven van assists, maar het schieten op doel wil hij graag nog beter onder de knie krijgen. Naast voetbal houdt hij ook van gamen en darten. Als het om eten gaat is Milan liefhebber van pizza. De favoriete club van Milan is Ajax, en de voor die club spelende Kasper Dolberg is zijn favoriete speler. Milan denkt dat MZC’11 de wedstrijd zaterdag niet gaat winnen en voorspelt als uitslag 1-3.

 

 

 

Tristan van Zanten

 

 

Tristan is bij JO13-3 verdediger op het middenveld. Voorzetten geven gaat hem prima af, maar moet werken aan zijn conditie. Gelukkig houdt hij naast voetbal ook van fitness, dus dat komt wel goed. Ook Tristan kun je een plezier doen met pizza. Tristan heeft twee favoriete clubs, het Nederlandse Feyenoord en het Spaanse Real Madrid. En daar speelt ook zijn favoriete speler, Cristiano Ronaldo. Tristan heeft een positieve voorspelling voor de wedstrijd MZC’11-Oranje Wit, hij denkt dat het 2-0 gaat worden.