Pupillen van de week

Het eerste elftal speelt zaterdag om 14.30 uur voor de derde ronde van de districtsbeker tegen Oranje Wit, een tegenstander waar ze ook tegen uitkomen in de competitie. Twee spelers uit JO13-2 zijn deze middag pupillen van de week en worden hier aan u voorgesteld.

 

mathijs-heeg

De eerste pupil is Mathijs Heeg. Hij is verdediger bij zijn team en is goed in slidings. Extra oefenen wil hij nog op “zijn lichaam goed gebruiken” tijdens het verdedigen. Naast voetbal houdt hij ook van gamen op zijn Playstation 4 en hij lust graag frietjes met een snack. De favoriete club van Mathijs is Feyenoord, en zijn favoriete speler is Paul Pogba. Mathijs wenst het eerste komende zaterdag veel succes en een sportieve wedstrijd, en hij hoopt op een 2-1 als resultaat.

 

alec-nieuwendijk
De volgende pupil is Alec Nieuwendijk. Alec zijn positie bij JO13-2 is linksbuiten, en hij is ook goed in zaal- en straatvoetbal. Extra trainen wil hij nog op het “fel zijn” tijdens wedstrijden. Naast voetbal houdt Alec van freerunnen en hij lust graag frikandellen. Ook Alec’s favoriete club is Feyenoord maar zijn favoriete speler is Neymar. Als tip aan het eerste elftal geeft hij mee om vooral tactisch te spelen, en net als Mathijs hoopt hij dat er 2-1 op het scorebord komt te staan.