Matthijs en Tim Pupillen van de week

De laatste speeldagen voor de winterstop dienen zich aan en zodoende speelt het eerste elftal zaterdag de laatste thuiswedstrijd van dit jaar. Om 14.30 uur is de aftrap van MZC’11 – Heinenoord. Pupillen van de week zijn Matthijs de Keyzer en Tim Hendrikse.

 

Matthijs de Keyzer is rechtsbuiten bij JO13-3, een gezellig team volgens Matthijs. Hij is goed in passen maar wil nog extra oefenen op het verdedigen. Naast voetbal houdt Matthijs ook van gamen. Wat eten betreft houdt hij erg van pizza. Zijn favoriete matthijs-de-keyzervoetbalclub is Feyenoord en hij vindt Rick Karsdorp de beste speler. Wanneer Matthijs gevraagd wordt naar de verwachte uitslag komende zaterdag voorspelt hij optimistisch een 4-1 voor MZC’11, en adviseert hij het eerste elftal “blijf geloven in jullie zelf!”

 

 

 

 

 

Tim Hendrikse is voorstopper bij JO13-2. Ook Tim is goed in passen, maar ziet graag nog verbetering in “zijn schot”. Lezen is naast hettim-hendrikse voetballen een grote hobby van Tim en als het om eten gaat kan je hem een groot plezier doen met wraps. De favoriete club van Tim is FC Barcelona maar de Deense Kasper Dolberg van Ajax vindt hij de beste speler. Tim hoopt zaterdag op een 2-1 voor MZC’11 en wenst het team veel succes.