Vrouwen 1 verliest van SSS

Een wedstrijd tegen de koploper, een wedstrijd dat nooit een echte wedstrijd is geweest. Al na 10 min werd het de wedstrijd van Mzc tegen de scheidsrechter ( eigen scheidsrechter) Alles wat hij zag was tegen Mzc. De assistent van Mzc liep voor joker en de assistent van sss bemoeide zich zelf met alles wat hij behoorde te doen. De middencirkel was de favoriete positie.
Het eerste doelpunt van SSS was volgens onze vlagger buitenspel… onze verdediging deed niet omdat ze er ook zo over dachten. Het tweede doelpunt was een grove fout van achter uit. Wij hebben een zeer mooie aanval en Romy is veel sneller dan de verdedigster van SSS, alleen voor doel word ze neer gehaald bij het willen inschieten van de bal. De strafschop blijft uit …. uit de tegenaanval valt de drie nul. Onze vlagger mag niets zeggen of vragen. Daarom word de tweede helft door de vader van danielle gedaan. Maar er veranderd niets de vier nul is zeker 3 mtr buitenspel. Ook nu laat hij doorgaan en worden we weer erg benadeeld. Het is zo erg dat het op het veld steeds erger en lastiger word. Weer word de vlagger genegeerd en hij besluit te stoppen. Een wissel moet nu vlaggen. De vijf nul was er een met weer een luchtje, overtreding die er niet was…buitenspel wat het niet was, met een lob is emmelie voor de 5x veeslagen. SSS is wel beter maar dit is onbegrijpelijk en onverteerbaar.
Verlies kan ik wel hebben maar dit was ongelooflijk en gênant. Een scherts vertoning met een zeer onsportief karakter.

Ingezonden door Adri Franke