Zonnepanelen bij MZC

Ook in de vakantie wordt heel hard gewerkt bij MZC door verschillende vrijwilligers. Een prachtig voorbeeld is natuurlijk de tribune, maar inmiddels zijn er ook zonnepanelen gelegd.
Hiermee geeft MZC aan op alle fronten maatschappelijk verantwoord en milieubewust bezig te zijn en komt hiermee een stapje dichter bij een energie neutrale accommodatie. Natuurlijk gaan we hiermee ook flink besparen op de energiekosten. Een dubbele winst dus. En met de zonnige dagen van deze week komt dat wel goed. Overigens werd er ook zonder zon, in de regen, gewoon doorgewerkt door onze enthousiaste Coto vrijwilligers.

2016-06-29 20.43.45 2016-06-29 20.43.55

Momenteel zijn er 50 zonnepanelen geplaatst, binnenkort worden er nog 17 stuks op de kantine aangebracht, waarmee we op een totaal van 67 panelen uitkomen. Dit levert de vereniging jaarlijks circa 17.000 kWh gratis stroom op. 7 panelen zijn geschonken door onze hoofdsponsor Saman Groep, vanuit de ledenactie. Dankzij onderstaande leden zijn deze panelen aan de vereniging geschonken, waarvoor uiteraard onze dank:

A. van Keulen, Kloetinge
H. Schreurs, Zierikzee
J. Fertoute, Zierikzee
M. de Widt, Zierikzee
P.A. Goedegebuure, Zierikzee
P.M. Struijk, Zierikzee
D. van Eck, Noordgouwe

2016-07-06 21.37.52  IMG_5459

Het resultaat mag er zijn!