Tuincentrum MZC!

De potgrondactie is leuk, maar wat maakt het nou nog leuker?
Juist! Bloembollen om daar in te kunnen planten!
Als aanvulling op de potgrond actie kunnen wij melden dat u ook bloembollen bij MZC kunt kopen! Lees dus snel verder.

Mocht u zich nou af vragen waar dit over gaat want u heeft bijvoorbeeld per ongeluk het eerdere bericht over de potgrond actie gemist dan kunt u uzelf helemaal up-to-date houden met de onderstaande link.

klik hier voor de potgrond actie!
De verkoop van deze bloembollen gaat op bestelling en daarom zullen er op deze data diverse lijsten aanwezig zijn waar u uw bestelling op kunt noteren!
Mocht u nu toevallig deze data niet kunnen, dan heeft u de mogelijkheid om in de Kantine deze lijst in te vullen! Deze zal hier altijd liggen, en in dit geval bent u dus niet aan een bepaalde tijd verbonden.

Wat wel belangrijk is om te weten is dat u bij uw bestelling gelijk CONTANT moet afrekenen. Dit om het hele bestellingsproces makkelijk te laten verlopen, en zodat we aan het einde van de rit allemaal van de schulden af zijn!

Uiteraard hoeft u niet verplicht potgrond & bollen te kopen, mag ook één van de twee.
Maar bedenk het maar zo.. alle opbrengsten gaan naar de club!
‘Laat onze leeuw niet in zn hempie staan!’