Rabobank Oosterschelde Bedrijventoernooi

Zoals elk jaar zal er ook in 2016 opnieuw een bedrijventoernooi gehouden worden op sportpark Den Hogen Blok. Dit succesvolle evenement draagt de komende drie jaar de naam Rabobank Bedrijventoernooi en wordt hopelijk net zo succesvol als de voorgaande jaren!

De inschrijving is dan ook vanaf nu geopend! Wees er snel bij, want vol = vol!
Langzaam wordt het toernooi zo populair dat voordat de inschrijving geopend werd, al 12 teams, en 2 damesteams zich hebben aangemeld!rabo
Inschrijven kan via commercielezaken@mzc11.nl !

Tevens is dit ook het mailadres waar je met al je vragen naar toe kunt wanneer iets nog niet duidelijk voor je is.

De kosten zijn €30 per team en zoals elk jaar komt een deel van het inschrijfgeld ten goede aan een goed doel. Dit jaar is dat Manege Balans in Dreischor. Deze organisatie is gespecialiseerd in gehandicapte paardensport en is in het bezit van een logeerhuis.

Het toernooi draait om gezelligheid en niet om prestatie!! Daarom hebben wij er voor gekozen geen finale wedstrijden te spelen.
Om dit nog eens extra te onderstrepen, zal de toernooiorganisatie een sportiviteitsprijs uitreiken.
Om de gezelligheid nog eens extra te verhogen, wordt er – tegen betaling – een barbecue verzorgd. Dat maakt dat verdiende biertje (extran’etje, colaatje of watertje) natuurlijk extra lekker!

 

Scheidsrechters
Omdat het elk jaar een hele extra organisatie is om scheidsrechters te vinden dient elk team dat zich inschrijft een scheidsrechter aan te leveren met naam, telefoonnummer en e-mailadres.

 

De eerste duels beginnen om 19.00 uur en hopelijk bent u daar als bedrijf, deelnemer of toeschouwer bij! Tot dan!
bedrijventoernooi