MZC’11 D1 wint gelijk na winterstop

Afgelopen zaterdag startte MZC’11 D1 met het vervolg van hun competitie. Afgelasting en carnaval maakte de winterstop voor het team iets langer dan gepland en de laatste competitiewedstrijd was inmiddels alweer meer dan twee maanden geleden.

Er werd om 10.00 uur verzameld op de Hoge Blok om vervolgens af te reizen naar sportpark De Beek in Halsteren. Hier werd op kunstgras gespeeld tegen Halsteren D2 en toen om 11.30 uur het fluitsignaal klonk zetten de mannen van MZC direct druk! Het was overduidelijk dat ze er zin in hadden.

Vito en Robin (gastspeler van D2) keken vanaf de bank toe hoe hun teamgenoten de overhand leken te hebben op Halsteren. Echter waren er weinig momenten waarop MZC tot scoren kon komen, de verdediging van Halsteren stond ze aardig in de weg. Na 10 minuten spelen moest Sem vd Linden (alias Semma) het veld met een blessure verlaten en kwam Vito erin. Enkele minuten daarna was er een mooie scoringskans voor Dylan, helaas ging de bal via de doellat net over de goal.

Na de wissel van Jasper met Robin waren er bij MZC enkele positiewisselingen in de hoop hiermee kansen te creëren en misschien voor de rust toch nog een doelpunt te kunnen scoren. Helaas is het bij het ingaan van de rust nog altijd 0-0.

Na de rust startten Damian en Sem de Graaf op de bank maar om meer aanvallend te kunnen spelen wordt Sem al snel weer ingezet en uiteindelijk, in de 46e minuut, via een voorzet van Ricardo, luktte het Sem om te scoren. Hierna was het hard werken om de voorsprong te behouden, Halsteren probeerde er alles aan te doen om een tegendoelpunt te scoren. Maar uiteindelijk bleef het bij de 0-1 en kon MZC 3 punten bijschrijven.

MZC’11 D1: Jasper Bij de Vaate, Justin Doeleman, Ricardo Duinhouwer, Dylan Franke, Sem de Graaf, Sem van der Linden, Niels Noordijk, Damian Ranshuijsen, Brett de Vos, Luuk Vroegindeweij, Sebas Winkels, Vito Xausa, Robin van Genderen (gastspeler D2)