MZC 1 op trainingskamp naar Italië

De 1e selectie van MZC vertrekt vrijdag 8 januari met 23 spelers/begeleiders voor een lang weekend naar het Italiaanse plaatsje Borgo Grappa. In deze plaats runt de vader van selectielid Melchior Coolbergen een radijzenkwekerij. Hij is zo vrij geweest om zijn villa ter beschikking te stellen aan de selectie voor dit weekend.

Dankzij een eigen bijdrage van alle spelers en begeleiders is er een prachtig programma opgezet om 4 dagen te vullen. Op het programma staan onder andere een groepsgesprek over de afgelopen seizoenshelft, Training bij de plaatselijke ASD Borgo Grappa, sightseeing in Rome en een bezoek aan de wedstrijd AS Roma – AC Milan. Op maandag laat in de middag zal de selectie van MZC weer in Zierikzee aankomen.

Na het weekend zal er hier op de site een klein verslag/sfeerimpressie te zien zijn.