Speculaasactie

De donkere maanden met lange, gezellige avonden staan voor de deur. Sint, Kerst, kaarsjes, kopje koffie, warme chocolademelk met slagroom én overheerlijke decemberlekkernijen. Hollandser kan toch niet?! Dat dachten wij ook!

Daarom houdt MZC’11 een speculaasactie en we hopen dat alle leden, leiding, ouders en vrienden van onze club mee willen doen.

Foto bij speculaasactie 2015

 

Hoe werkt het? Alle spelers ontvangen deze week van hun elftalleiders een brief met bestellijst. Het is de bedoeling met deze lijst langs te gaan bij familie, collega’s, vrienden, buren en iedereen die belangstelling heeft en zoveel mogelijk speculaas en andere lekkernijen te verkopen.

Er is voor ieder wat wils; een zak speculaasbrokken voor € 2,50 of zelfs een compleet pakket met daarin speculaasbrokken, kruidnoten, gevuld speculaas en een speculaasstaaf voor slechts € 10,00.

Gaat de verkoop zo goed en heb je nog meer lijsten nodig of heb je geen lijst ontvangen maar wil je wel meedoen? In de kantine liggen extra exemplaren of je kunt de lijst hier downloaden.

Let erop dat de lekkernijen bij bestelling direct afgerekend moeten worden. De ingevulde lijsten kunnen, samen met het geld, tot uiterlijk zaterdag 21 november 2015 worden ingeleverd in de kantine. De drie beste verkopers ontvangen een cadeau!

De opbrengst van deze actie komt uiteraard ten goede van onze club en zal onder meer worden gebruikt voor de organisatie van de verschillende jeugdactiviteiten.

Succes met de verkoop!

Namens de Activiteitencommissie