Zaterdag 14 november vertrok MZC’11 E1 al vroeg per spelersbus naar Steenbergen voor de topper in de 1e klasse tegen Steenbergen E1.
Benieuwd naar het hele verhaal? Lees dan snel verder.
Om 7.15 uur vertrokken de spelers, trainers, ouders, opa’s en oma’s naar Steenbergen. Dit keer niet met auto’s, zoals normaal, maar met een echte ‘spelersbus’!
Waarvoor onze dank aan Jacco Blom,vader van Sjors, en busbedrijf Van Oeveren.

E1 bij hun 'spelersbus'
Na een ontspannen busreis en een fanatieke warming-up floot de scheidsrechter om 8.30 uur voor het begin van de wedstrijd. En wat voor een begin… al na 3 minuten stond het 0-1 door een goal van Mees op aangeven van Sjors.

Na de 0-1 bleef het spel heel onrustig. Het was net of de jongens bang waren de bus terug te missen. Toch waren beide ploegen aan elkaar gewaagd. Gezien de stand in de

competitie was dit vrij logisch. MZC’11 en Steenbergen hadden voor aanvang van de wedstrijd evenveel punten. Toch ging MZC’11 E1 met extra vertrouwen dit duel in, zij hadden de thuiswedstrijd immers met 2-0 gewonnen.

Acht minuten na de openingstreffer kreeg de verdediging de bal niet weg en scoorde Steenbergen de 1-1. Maar onze jongens bleven werken en vechten voor elke meter en elkaar.
Al dat harde werken werd na precies 15 minuten spelen beloond. Nino mocht een corner voor MZC nemen en in de kluts verdwijnt de bal in de goal. 1-2! Er bestond nog wat verwarring over de maker van het doelpunt. Was het nu een eigen goal of niet? Het belangrijkste was dat de bal zat en het was een goed genomen corner door Nino.
De spanning liep hoog op bij de meegereisde supporters en die van Steenbergen. De 1-2 was ook de ruststand.
Na een bekertje limonade voor de spelers en een warm kopje koffie in de kantine voor de supporters begon de 2e helft.
In de 2e helft hetzelfde beeld als in de eerste helft. Twee teams die beide alles voetballend probeerden op te lossen, strijd, goed keeperswerk van Levi, een uitstekende spelende verdediging, kleine kansjes voor onze aanvallers en nerveuze supporters langs de kant.
Door beide teams werd niet meer gescoord en dus won MZC’11 E1 wederom van Steenbergen E1!
Een knappe prestatie van dit jonge team.
Jongens en trainers gefeliciteerd met deze overwinning en op naar volgende week, want dan spelen wij thuis om 0:00 tegen Kapelle E1!