MZC’11 Business to Business-avond

Op donderdag 12 november werd in het pand van YourSurprise de MZC’11 Business to Business-avond gehouden. 

Na ontvangst met een bakje koffie en een heerlijk gebakje werd de opening verzorgd door Janine Heijboer en gaf zij Gerbrand Verton het woord. Hij gaf alle aanwezigen een korte bedrijfspresentatie over ‘zijn’ YourSurprise.
Na deze korte presentatie werden alle genodigden in verschillende groepen rondgeleid door het pand en kregen zij, voordat de kerstdrukte het daar overneemt, een kijkje achter de schermen bij dit mooie bedrijf.

Iets na negenen werd het tijd om onze gastspreker te verwelkomen. Niemand minder dan John de Wolf vertelde over zijn dromen om professioneel voetballer te worden, hoe hem dat gelukt is en hoe blessures roet in het eten gooiden om er echt daadwerkelijk het maximale uit te halen. Tevens pakte hij er een stukje privéleven bij en beantwoordde hij vragen vanuit het publiek.

Als afsluiting was er de gelegenheid om de avond met elkaar te bespreken, zaken met elkaar te doen of gewoon gezellig met elkaar te praten. Dit alles gebeurde uiteraard tot in de late uurtjes onder het genot van een hapje en een drankje.

Alle genodigden kregen nadien een mooie goodiebag met daarin aardigheidjes van verschillende MZC-sponsoren, waarvoor uiteraard nogmaals dank. Uiteraard ontbrak de presentatiegids van de club niet in de tas.

Uiteraard willen wij via deze weg nogmaals Gebrand Verton en Wouter de Vries bedanken voor het ter beschikking stellen van hun pand voor deze mooie avond en daarbij mogen we de rondleiding natuurlijk niet vergeten.
Ook willen wij de catering, alle sponsoren/aanwezigen en de organisatie nogmaals bedanken voor deze avond.

Gerbrand Verton, mede-eigenaar van YourSurprise gaf ons een korte bedrijfspresentatie.

Gerbrand Verton, mede-eigenaar van YourSurprise gaf ons een korte bedrijfspresentatie.

Janine Heijboer verzorgt de opening.

Janine Heijboer verzorgd de opening.

Gastspreker John de Wolf vertelde openhartig over zijn (prof)carrière en privéleven.

Gastspreker John de Wolf vertelde openhartig over zijn (prof)carrière en privéleven.

'Clubliefde gaat door de maag'

‘Clubliefde gaat door de maag’