Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint!

Woensdag 25 november komt Sinterklaas naar MZC’11 om onze kleine voetbaltalentjes te bezoeken.

De goedheiligman heeft ons al laten weten dat hij omstreeks 18.15 uur het pietenelftal naar MZC zal sturen om een wedstrijdje tegen alle F-jes en kabouters te spelen. En dat zijn in totaal zo’n 50 kinderen, dus die pieten moeten wel flink hun best doen om van hen te winnen!

In de kantine staat daarna wat lekkers klaar voor de kinderen en zullen we met z’n allen gezellig sinterklaasliedjes zingen totdat de Sint komt. Hij zal ongetwijfeld aan kadootjes gedacht hebben.

De kinderen kunnen zich vanaf 18.00 uur omkleden in het instructielokaal, om 18.15 uur begint de warming-up en daarna is de wedstrijd. Om ongeveer 18.50 uur is de wedstrijd afgelopen en dan gaan we snel naar de kantine! Het programma duurt tot uiterlijk 20.00 uur.

De Sint verheugt zich op een grote opkomst.

 

Sint en Piet 2015