De vrijdagochtendvrijwilligers

Elke week, op vrijdagochtend om 9.45 uur, beginnen we met een bakje koffie in de kantine bij Toon van Tiggelhoven, die dan ook al vaak aanwezig is. Daarna starten we met de verdeling van de werkzaamheden op het mooie MZC voetbalpark. “We” dat zijn Cor Wiltenburg, Joop Uijl, Leo Fonteine, Kees Jonker, Rinus van der Neut en Jan Schiettekatte. Jan staat niet op de foto maar haalt al jaren de vuilcontainers op.

En juist dat mooie voetbalpark is onze trots, nu helemaal met het kunstgrashoofdveld. We lopen alle velden na, maaien grasranden en gras langs de afrasteringen, vegen paden en terrassen voor kantine en kleedkamers. Ook maken we elke week de tribune schoon.

Sinds kort zijn we door Rob Droppers, bestuurslid facilitaire zaken, uitgerust met bladblazers en speciale bladharken. Kortom, we krijgen alle medewerking van het bestuur om ons werk goed te kunnen doen.

We zouden het erg prettig vinden als er nog wat hulp bij komt want er is veel te doen. Als er belangstelling is kom dan eens langs op vrijdagmorgen of meld u aan via het bestuur.

23AC 23DC 23EC 23ED 23EE 23FF 2400