Wervingsactie Club van 50

Bent u al lid van de Club van 50? Als supporter of lid van MZC doen wij graag een beroep op u om deel te nemen aan de Club van 50. Deze ‘club’ stelt zich ten doel zowel de spelvreugde als de spelkwaliteit, evenals de saamhorigheid binnen de vereniging te bevorderen en zonodig dit financieel te ondersteunen. U kunt daar deel van uitmaken door jaarlijks een bedrag van 50 euro te doneren.

Als Club van 50 lid bepaalt u mede welke ingezonden verzoeken worden gehonoreerd. Daarnaast prijkt uw naam op het Club van 50-bord welke op een prominente plaats in de kantine komt te hangen.

Leden van de sponsorcommissie zijn bezig met een wervingsactie. Ook zaterdag, onder andere tijdens de thuiswedstrijd van het eerste elftal, zullen zij u graag een aanmeldingsformulier overhandigen om ook lid van de Club van 50 te worden.

Kunt u niet wachten, dan mag u altijd in de bestuurskamer om een aanmeldingsformulier vragen. Hoe meer mensen zich aansluiten, hoe meer projecten er gerealiseerd kunnen worden. Doet u ook mee?