SSV’65 1 – MZC 1

Zaterdag moesten we heel vroeg aanwezig zijn. Wel om kwart voor 1. We stonden bij de B-tjes te kijken toen we allemaal aankwamen op het sportpark. Wesley had banaantjes en pruimen meegenomen. Ik heb nog één pruim op onze leider Huib willen gooien, maar ik miste hem. Hij zei dat ik niet had gespeeld als ik hem had geraakt. Ik weet niet of hij dat meende. Ik reed mee met Welsey en Freek. Ook Ron reed mee. Die zei niet veel in de auto. Wesley wist niet of hij speelde. Later bleek van niet, maar deze keer had Freek er niets mee te maken. Toen we aankwamen was het gezellig. We zagen allemaal oude bekende. Ook wilde ik gaan poepen op de WC van SSV, maar de trainer van SSV zag dat en stuurde me weg. Marco heet hij. Hij is klein, grijs, maar wel een lieve man. We gingen omkleden en Ron gaf de opstelling. Daar moesten wij allemaal heel erg om lachen. Toen de trainer binnenkwam was hij eerst nog een beetje boos over vorige week. Toen hadden we verloren. Nu moesten we dat niet doen zei hij. Hij zei ook nog hoe we dat niet moesten doen. Dat was wel heel aardig van hem. Er was ook een nieuwe jongen bij. Ik vroeg hoe hij heette en hij zei Jesse. Ik vond hem wel goed. Ik hoop dat hij de volgende keer weer mee mag en dat hij weer naast mij zit in de kleedkamer. Hij was namelijk heel aardig tegen mij. Tijdens de warming-up heb ik stiekem op het veld geplast. Freek en Arne moesten wel lachen, maar vonden het wel een beetje gek. Toen gingen we voetballen had ik per ongeluk Sven getrapt. Ik dacht dat hij de tegenstander was. Hij was wel even boos, maar later niet meer. Daar was ik wel blij mee. Ingmar had ook pijn en moest er uit. Toen moest Wesley er in. Daar waren de tegenstanders wel bang van. En ook van Ramon. Die is snel joh. Oh ja en onze keeper deed het ook goed. Ik vond het een leuke wedstrijd, maar we hebben niet gescoord. Toch kregen we na de wedstrijd bier van Huib. Dat heb ik niet gedronken. De blauwen hadden ook niet gescoord. Oh ja en zij hadden geen stopcontact voor mijn fohn. Al met al vond ik het leuk om weer eens op de Zeelandbrug te rijden. Ik zat terug naast Ricky en Jurgen reed. Kees moest bijna huilen toen hij de dikke toren zag, dat vonden wij wel leuk. Hij zei ook nog dat hij het vlaggen leuk vindt. Ik ben bijna vergeten te zeggen dat ik hoop dat het met Corné goed gaat. Hij had ook al lang pijn. Net als Ingmar, Benjamin, Lars, Sven en Jorrick. Nou nu ben ik klaar. Over twee weken weer voetballen. Ik zal mijn team even missen.

Groetjes van Mathijs(eerste elftal)