Verslag: MOC’17 E2 – MZC’11 E1

Vroeg opstaan zijn de spelers, ouders en coaches wel gewend aangezien de thuiswedstrijden om 9 uur worden gespeeld. Maar afgelopen zaterdag was het wel heel vroeg. Om 7.15 uur vertrokken de spelers uit Zierikzee om om half 9 aan de aftrap te staan tegen MOC’17 E2 in Bergen op Zoom.

Aangezien de scheidsrechter van MOC niet kwam opdagen, nam Roy Snijders deze taak op zich.

Of het aan het vroege tijdstip lag, het gladde kunstgrasveld of de verwarring over de gele achterlijn, maar E1 speelde niet de allerbeste eerste helft van het seizoen. “Kansen” genoeg, maar MOC verdedigde bijna met het hele team vlak voor hun eigen goal. Ook MOC kreeg een aantal kansen, maar door een goede redding van Levi en een misser van een speler van MOC bleef het de eerste helft 0-0!

Tijd voor de coach, Luuk, om de jongens in de rust duidelijk te maken dat er rustiger en zorgvuldiger gespeeld moest worden en dat niet iedereen zo vroeg zijn of haar bed uitgekomen was om met 1 of zelfs 0 punten weer terug naar Zierikzee te gaan.

Moment uit de wedstrijd MZC E1 tegen Nieuwland E1G  van 29-08-15.

Moment uit de wedstrijd MZC E1 tegen Nieuwland E1G op 29-08-15.

De tweede helft was beter dan de eerste helft maar de E1 haalde bij lange na niet het niveau van de wedstrijd tegen Tholense Boys van twee weken geleden.
Door goed de zijkanten te benutten, werd het spel rustiger en scoorde Mees de 0-1. Door een fout van de keeper, die de bal door zijn benen liet gaan, kon Lars de 0-2 scoren.

0-2 was tevens de eindstand. Slechte wedstrijden spelen hoort erbij en het belangrijkste was dat de E1 de 3 punten meenam naar Zierikzee.

Aanstaande woensdag wacht de inhaalwedstrijd tegen DOSKO E1. Om 18.45 uur zal er afgetrapt worden op Sportpark Den Hogen Blok!

Spelers MZC’11 E1: Levi, Jerre, Sjors, Nino, Tim, Mees, Glenn, Lars en Sem.