MZC F2 wint eerste wedstrijd

MZC F2 is er na 2 verliespartijen in geslaagd 3 punten aan een wedstrijd over te houden. En hoe, WHS F1 werd met 5-0 aan de kant gezet. Waar het tegen de Bevelanders F1 (0-9) en Duiveland F1 (0-6) nog niet wilde lukken verliep afgelopen zaterdag zonder grote problemen.

We begonnen vandaag in de volgende opstelling: Tommie op goal, Dani, Ted, Stefan stonden opgesteld als verdediger/middenvelder en Sem, Vinny en Mex stonden als spits/middenvelder. Merijn en Aaron begonnen vandaag als wissel. Maar bij ons krijgt iedereen even veel speelminuten. Na 5 minuten spelen kreeg Sem de bal vanaf de zijkant aangespeeld en schoot de 1-0 binnen. Na een goede vrije trap van Dani kon wederom Sem de 2-0 binnen schieten en dat was ook de ruststand.

Na de ranja gingen we verder waar we voor de rust mee bezig waren: goed voetballen en doelpunten maken. Mex ging er vanaf het middenveld vandoor en na een mooie solo scoorde ze de 3-0. Daarna kreeg WHS een goede kans op een doelpunt maar hij werd goed gestopt door Ted. Alleen Tommie was onze keeper: dat betekende een penalty voor WHS. Deze werd goed geschoten maar door een prachtige snoekduik van Tommie was het geen doelpunt! Na een mooie combinatie maakte Sem zijn 3e van de ochtend. De volgende doelpunten werden gemaakt door Aaron en Mex.

Volgende week mogen we thuis om 9.15 spelen tegen NSV F1.