Jenson en Dylan eerste Pupillen van de Week

Zaterdag 5 september zijn Jenson Johannisse en Dylan vd Reest uit D2 Pupillen van de Week. Dat lopen ze mee met de 1e selectie voor en tijdens MZC – Hellevoetsluis. Jenson speelt bij MZC’11 D2 en speelt rechtsbuiten. Zijn sterke punt is scoren en hij wil voornamelijk nog oefenen op kopballen. Volgens hem is Arjan Robben de beste voetballer en wordt Feyenoord kampioen.

Dylan speelt bij MZC’11 D2 en is keeper. Zijn sterke punt is duiken. Op zaterdag speelt hij trouwens zijn eerste officiële wedstrijd in een groot goal. Hij hoopt tijdens de wekelijkse keeperstraining van Ruud van der Linde (ex-doelman MZC 1) veel te leren, en toch nog een keer een training bij Feyenoord mee te mogen doen.

Volgens hem is Manuel Neuer van Bayern München de beste keeper en wordt Feyenoord kampioen. “Ook zou ik het super vinden kampioen te worden met D2”, aldus Dylan.

De balsponsor van MZC – Hellevoetsluis is Kraanverhuur Anton Mol.

 pupil-vd-week-Jenson-D2pupil-vd-week-Dylan-D2