Gezocht: wedstrijdverslagen

Elke week loopt onze huisfotograaf bij ons op Den Hogen Blok rond om de mooiste foto’s te schieten. Nu weten wij ook dat een foto meer zegt dan 1000 woorden, maar wat zou het leuk zijn als we ook buiten de foto’s wat meer over de wedstrijden komen te weten, en iedereen kan ons daarbij helpen!

Regelmatig zien we leuke wedstrijdverslagen van het eerste elftal, de dames elftallen en MC1 & MC2 langskomen. Uiteraard zijn dit niet de enige teams die wedstrijden spelen, en mede daarom lijkt het ons dat er veel meer moois en/of spannends te melden valt!

Trainers/leiders, uiteraard snappen wij ook dat jullie het erg druk hebben en misschien ook wel een beetje vermoeid zijn na een intensieve dag langs de lijn maar mocht het niet zelf meer lukken: Wie weet vind een speler of speelster het wel een hele eer om een keer iets over een wedstrijd te vertellen of heeft een van de trouwe fans van het elftal zin om een stukje te schrijven.  Opties genoeg!

Stem van te voren natuurlijk wel even af wie wat doet binnen je team, anders zien we straks dubbel.. Mail je stukje naar redactie@mzc11.nl en wij zorgen dat hij z.s.m. hier op de website komt te staan.

We hopen natuurlijk op veel mooie verslagen, bedankt!
ps. Mochten er nou zelf leuke foto’s gemaakt zijn, stuur deze met het verslag mee en wij zorgen dat ze er bij komen te staan! Say cheese!