Metamorfose Sportpark Den Hogen Blok

Er is de afgelopen zomerperiode weer keihard gewerkt aan het optimaliseren en updaten van ons sportpark.

 

Het kan bijna niemand ontgaan zijn dat we nu een splinternieuw hoofdveld hebben welk voorzien is van kunstgras, een aanwinst voor onze accommodatie.

Tevens hebben we een nieuwe tribune gekregen en het populaire staanplaats gedeelte is voorzien van betonplaten. Het pad rondom het hoofdveld is voorzien van een laag asfalt wat het geheel een verzorgder aanzicht geeft.

 

Ook het ballenhok is grondig aangepakt door Rob Droppert, Rinus van der Neut en Theo van Hekke. Deze stoere kerels hebben de handen uit de mouwen gestoken met als resultaat een metamorfose van het ballenhok, het ziet er nu weer schoon en compleet uit.  Er zijn nieuwe ballenhokken bij gemaakt en alle ballen zijn aan een kritische keuring onderworpen met als gevolg dat ruim de helft werd afgekeurd, deze zijn inmiddels vervangen voor nieuwe ballen. Ieder team heeft nu zijn eigen ballenhok welke voorzien zijn van nieuwe ballen, hesjes en bidons. Tevens is ieder hok nu voorzien van een inventarislijst.

 

Het COTO team heeft de buitenkant van het secretariaat grondig onder handen genomen zodat dit er nu ook weer representatief uitziet.

Op veld 2 zijn de oude dug-outs gesloopt en vervangen voor de dug-outs die eerst op het hoofdveld stonden, deze zijn geplaatst op een nieuwe betonnen fundering.

De dug-outs op veld 4 en 5 zijn ook gerepareerd en van een lik verf voorzien.

Op dit moment zijn de mensen van het COTO en enkele schilders van Schults nog druk bezig met schilderwerk, alle deuren zijn geschuurd en worden voorzien van een lik verf in onze clubkleuren.

 

Bovenstaande werkzaamheden kunnen natuurlijk niet gebeuren zonder de inzet van onze vrijwilligers en de bijdrage van enkele sponsoren. Zo komt de metamorfose van ons ballenhok mede tot stand door belangrijke bijdragen van Fieldturf Benelux, Intersport en het NUTS fonds. De schilderwerken zijn gesponsord door SPR coatings en Schults Schilders.

 

Als nu alle leden van onze vereniging een kleine doch belangrijke bijdrage leveren door mee te denken en zorg te dragen voor al deze materialen, kunnen wij hier weer jaren mee vooruit en er veel plezier aan beleven. Hier mogen wij ook best met z’n allen een beetje trots op zijn!

Ballenhok MZC Zierikzee © foto: Joop van Houdt

Ballenhok MZC Zierikzee © foto: Joop van Houdt

Ballenhok MZC Zierikzee © foto: Joop van Houdt

IMG_20150812_204404IMG_20150812_201724

OLYMPUS DIGITAL CAMERA