Kantine v.v. Steenbergen gesloten

Op 29 augustus speelt MZC 1 in en tegen v.v. Steenbergen. Het bestuur van de Brabantse vereniging heeft MZC ingelicht over het feit dat de kantine dan gesloten zal zijn. Ook MZC C3 (12 september) en MZC B2 (19 september) zullen het bij hun uitwedstrijd in Steenbergen met een dichte kantine moeten doen.

Recent zijn bij de vereniging tassen gevonden met grondstoffen om XTC te kunnen produceren. Inmiddels zit een 37-jarige man vast; hij is pas sinds 1 juli de uitbater van de kantine. Na de vondst heeft de burgemeester besloten dat de kantine gesloten moet worden. Wanneer die weer opengaat is nog onbekend.

“Alle trainingen, maar vooral wedstrijden kunnen gewoon doorgaan. Verder kunnen we gebruik blijven maken van onze kleedaccommodatie en tevens ons wedstrijdsecretariaat. (…) Er is op dit moment geen onderkomen voor bezoekers buiten het feit dat ze gebruik kunnen maken van een toilet. Er zal dus ook geen kopje koffie, drankje, snoep of eten beschikbaar zijn omdat we dit simpelweg op last van de burgemeester niet mogen verkopen. Uiteraard zullen de spelers wel zoals gebruikelijk worden voorzien van ranja of thee in de rust”, zo laat het bestuur van Steenbergen per mail weten.

steenbergen kantine