Voetbalclinic Peter van Vossen bij MZC

Woensdagmiddag 2 september 2015 is er op de velden van MZC een voetbalclinic met oud-international Peter van Vossen. De clinic is van 13.00 tot 17.00 uur en wordt georganiseerd door Jolanda van der Linde-van Vossen, Jolanda Bolle-Goudzwaard, Peter van Vossen en Marjolein Stuut (Administatiebureau Balans).

 

De clinic is voor kinderen van 4 t/m 12 jaar en wordt begeleid door Peter van Vossen, tegenwoordig trainer van Fortuna Sittard. Inschrijven kan vanaf 10 juli, de einddatum blijft open, dit is afhankelijk van het aantal inschrijvingen. Deelname kost € 10,–.

Meedoen? Stuur een e-mail naar info@administratiebureaubalans.nl en vermeldt hierin:
* de NAW-gegevens van uw kind
* geboortedatum
* evt. allergieën of andere bijzonderheden

Zodra het inschrijfgeld ontvangen is op bankrekeningnummer NL 86 RABO 0304899771
t.n.v M.C. Stuut is uw kind verzekerd van een plaats in de clinic. Er is maximaal ruimte voor 100 kinderen.

Het inschrijfgeld wordt doorgestort naar de BAS Stichting. Dit om een bijdrage te kunnen leveren aan de onderzoeken naar Juveniele Dermatomyositis, een zeldzame chronische ontstekingsziekte waar Bas van den Ouden uit Zierikzee op 9-jarige leeftijd aan is overleden.

“Neem sportkleding en een zonnig humeur mee, versnaperingen worden door ons verzorgd”, zo laat de organisatie weten. “Zorg dat tijdig, voor de aanvang van de clinic, de kinderen thuis een lunch genuttigd hebben. We hopen op veel blije gezichtjes”, besluiten Jolanda, Marjolein en Jolanda.

Klik hier voor meer info: flyer clinic 2015