Trainersstaf jeugd bijna compleet

Bijna alle jeugdteams zijn voor volgend seizoen voorzien van trainers en begeleiders. “Een enorme lijst. Toch zoeken we nog enkele jeugdtrainers, namelijk voor E4, D4, B2 en MC2. Wie interesse heeft of denkt iemand te weten, geef het door!”, zo doet Werner Kafoe, bestuurslid jeugdzaken, een oproep.

Bij de meiden is de begeleiding bijna compleet. Jaouad Fertoute, Jetske Meintema en Gerda de Keijzer nemen MD1 op zich. Erik ’t Mannetje en Abco in ’t Anker gaan met MC1 aan de slag, terwijl Jacco Heijboer en Cees Kraaijenbrink MB1 zullen trainen. Alleen bij MC2 wordt nog versterking gezorgd, want daar staat Jacco van Dongen er nu nog alleen voor.

 


A-junioren

Volgend jaar hebben we weer een A2. Jacco Folmer is daarvan de trainer, maar er wordt nog versterking van de staf gezocht, namelijk een assistent-trainer en leider en assistent-scheidsrechter.

Jeremy Hubregtse en Marco Ganzeman zijn doorgeschoven van B1 naar A1. A1 zoekt alleen nog een leider en assistent-scheidsrechter.


 

 

B-junioren

Bij B1 gaan Leen Koster, Robert Smaling en John Reynen aan de slag. Alleen de functie van assistent-scheidsrechter is nog vacant. Bij B2 is wel duidelijk nog versterking gewenst. Simone Berger is leider, maar trainers ontbreken nog.


 

C-junioren

Alle vier de C-teams zijn voorzien van trainers. Er worden nog wel enkele leiders of vlaggers gezocht. De trainers/begeleiders zijn Sven Heijboer, Camiel van Tiggelhoven, Ramon Janson, Wilma Kodde (allen C1); Iman Padmos en Bart van der Wouden (beiden C2); Jaap Boerma en Machiel Bottemanne (beiden C3) en Rob Vente en Reinier Bakkenes (beiden C4).


 

D-pupillen

Ook de 4 D-teams zijn goed bemand, al staat Mischa Mes er bij D4 nog alleen voor. Wie komt hem ondersteunen? De verdere bezetting is: Wilco Doeleman, Niels Muller, Ralph Ranshuijsen (alleen D1); Erik-Jan Kort, Martin Steenkist en Jacinta Bos (allen D2); Rene Slokkers en Johan Overweel (beiden D3).


 

E-pupillen

Bij de E-pupillen moet alleen de staf van E4 nog worden ingevuld. Wie wil trainer of leider worden? Bij de andere teams staan Luuk van Vossen, Roy Snijders (beiden E1); Rik van den Ouden, Farid Saif (beiden E2), Patrick Roggeband en Aby Bakker (beiden E3) aan het roer.


 

F-pupillen

Liefst 14 trainers en leiders gaan met de jongste jeugd aan de slag. Peter van der Linde, Evan Neijenhuis (beiden F1); Patrick Renger, Jurgen Schoenmakers, Emiel Huijer (allen F2); Edwin Hof, Ronald Viergever, Oliver Wasserman (allen F3); Jolanda van Vossen, Thomas van der Linde, Natasja Hendrikse (allen F4); Denny Snijders, Erik Takken, André ’t Jong (allen F5/Kabouters).


 

Wie maakt deze uitgebreide lijst nog completer? De heren en dames voetballers zullen het zeer waarderen!

Interesse om een functie in de jeugd op je te nemen of denk je iemand te weten, neem dan contact op met Werner Kafoe, bestuurslid jeugdzaken:
jeugdzaken@mzc11.nl
06-23 76 16 65

folmer-trainer kort-trainer