Ian en Efraïm laatste Pupillen van de Week

Kan MZC 1 zaterdag stunten en een 0-3 achterstand tegen Heerjansdam wegpoetsen? MZC kon zich de eerste wedstrijd voetballend goed meten met de groen-zwarten, maar was vooral qua kracht net een maatje te klein. Daarmee lijkt de kans op een ticket voor de 1e klasse verkeken. Echter: het blijft een prachtig debuut voor onze hoofdmacht in de 2e klasse.

Zaterdag kan de ploeg van trainer Adriaan Nieuwenhuijse in elk geval rekenen op de support van Ian van der Sluis en Efraïm Pronk. Zij zijn de laatste Pupillen van de Week van dit Seizoen. We stellen ze kort even voor. De wedstrijdbal wordt zaterdag gesponsord door de Saman Groep.

Ian speelt bij MZC in de D4 en is midmid. Zijn sterkste punt is verdedigen en snelheid en hij wil voornamelijk nog oefenen om met zijn links te schieten. Volgens hem is Messi de beste voetballer. Feyenoord is zijn favoriete club.

Foto Ian

 

Efraïm Pronk speelt ook bij MZC D4 en is rechts-middenspeler. Zijn sterke punt is goed voorzetten geven en hij wil voornamelijk nog oefenen op zijn linkerschot. Volgens hem is Messi de beste voetballer. Barcelona is dan ook zijn favoriete club.

Efraim