Elmar Verhage stopt bij MZC

Liefst 11 seizoenen speelde Elmar Verhage op Den Hogen Blok; eerst voor v.v. Zierikzee en later MZC. Was het vertrek van trainer Nieuwenhuijse, Ruud van der Linde en Fred van der Helm al langer bekend… , de toekomst van veertiger Elmar Verhage was lange tijd in nevelen gehuld. Maar nu heeft ook Verhage aangegeven te vertrekken. Hij kiest voor “zijn” WIK.

“Ik heb hier fantastische seizoenen gehad en ben hier twee keer kampioen geworden. Ook dit was een mooi seizoen dat ik van dichtbij heb mee mogen maken”, blikt Verhage tevreden terug. Al in zijn eerste seizoen (2003-2004) promoveerde Verhage – als aanvallende middenvelder – met v.v. Zierikzee naar de zondag 2e klasse. Vorig seizoen kwam daar een tweede kampioenstitel bij – als verdediger –, hetgeen promotie met MZC naar de zaterdag 2e klasse betekende. Een kampioenschap waar hij een grote bijdrage aan leverde. En dat is extra bijzonder gezien zijn medisch dossier. Een knieblessure hield Verhage twee seizoenen terug ruime tijd langs de kant, maar ondanks zijn leeftijd knokte hij terug. Het typeert de karaktervoetballer.

20150606_160544 20150606_162557 20150606_161654