Bruse Boys oefent tegen FC Volendam

Evenals de voorgaande seizoenen, toen respectievelijk Sparta Rotterdam en NAC Breda op bezoek kwamen, oefent Bruse Boys in voorbereiding op het nieuwe seizoen tegen een profclub.

Zaterdag-eersteklasser Bruse Boys speelt op vrijdag 24 juli 2015 namelijk een vriendschappelijke wedstrijd tegen FC Volendam. De eerstedivisionist, die onlangs voor promotie naar de Eredivisie tekortkwam tegen De Graafschap, verblijft het gehele weekend in Bruinisse. Op vrijdag- en zaterdagochtend is er tevens een open training van de ploeg uit het Palingdorp bij te wonen op Sportpark Volharding.

Toegangskaarten zijn in de voorverkoop te koop via www.bruseboys.nl of bij Lena’s Takbakspeciaalzaak in Bruinisse. De kosten voor volwassenen zijn € 8,- en voor kinderen tot 12 jaar € 5,- (jeugdleden Bruse Boys gratis). Op wedstrijddag zijn de kaarten aan de kassa verkrijgbaar voor dezelfde prijs.

Ook vindt er dit jaar weer een nautisch business event plaats. Op de middag voor de wedstrijd is er een rondvaart over de Oosterschelde en een mosselmaaltijd op het sportpark. Aanmelding voor dit event gaat tevens via de website.

Het duel is onderdeel van het programma van het 60-jarig bestaan van Bruse Boys. De aanvang van de wedstrijd is 19.00 uur en het sportpark is vanaf 18.00 uur geopend.

bru-volendam