CTV Voetbal komt naar Den Hogen Blok

De returnwedstrijd voor de nacompetitie tussen MZC en De Zwerver zal vastgelegd worden door het programma CTV Voetbal. Het eerste duel eindigde in een 2-4 zege voor de Zierikzeese fusieclub (zie verslag elders op deze site).

Zaterdag 23 mei zijn Justin Doeleman en Roy Boer Pupillen van de Week bij de nacompetitiewedstrijd MZC 1 – De Zwerver 1. 

Roy Boer (foto onder) speelt bij MZC D3 en speelt linksvoor en wisselend in de spits. Zijn sterke punt is dat hij links is en goed op kan komen langs de lijn. Hij wil nog graag extra oefenen met koppen richting / in de goal. Volgens Roy is Messi de beste voetballer en Feyenoord is zijn favoriete club.

Foto-Roy-Boer-D3

Justin Doeleman (foto onder) is keeper bij MZC D3. Zijn sterke punten zijn dat hij ver voor zijn doel durft te keepen en dat hij een echte winnaarsmentaliteit heeft. Hij wil voornamelijk nog oefenen op het onderscheppen van voorzetten.
Volgens Justin is Manuel Neuer de beste keeper en net als Roy is Feyenoord zijn favoriete club.

De wedstrijdbal van MZC – De Zwerver wordt gesponsord door de VHC Kreko Groep, horecagroothandel en versleverancier.

Foto-Justin-Doeleman-D3