Ook met de bus naar Heerjansdam?

Door het 3-3 gelijkspel van zaterdag tegen De Zwerver heeft MZC 1 de finale van de nacompetitie gehaald. Eerder wonnen de zwart-witten namelijk al met 2-4. Ondanks de 0-1 achterstand kwam de finaleplaats nooit echt in gevaar. Daarvoor was MZC net een maatje te groot voor de ploeg uit Kinderdijk. Nog voor rust werd de achterstand via goals van Dennis Dekker en Benjamin Verwest omgebogen naar een 2-1 voorsprong. Na rust scoorde alleen Mathijs Hage nog, terwijl er vele kansen werden gecreëerd. Door halfslachtig ingrijpen moest nu zelfs nog een gelijkspel toegestaan worden (3-3). Niemand die erom maalde. Zorgen waren er wel vanwege het geblesseerd uitvallen van Ramon Janson. Hij werd aan de zijlijn neergehaald en kwam vervelend terecht. Gebroken duim en het bot van zijn schouder is losgekomen van het weefsel, zo luidt het medisch rapport. De duim moet wellicht geopereerd worden en de schouder zal met rust moeten genezen. Voor Janson bleef het nacompetitie-avontuur daarmee beperkt tot slechts 1 wedstrijd; ook de uitwedstrijd tegen De Zwerver miste hij al.

Sven Heijboer en Benjamin Verwest ontvingen een gele kaart en ontbreken eveneens in de finale tegen Heerjansdam. Zaterdag 30 mei speelt MZC eerst uit. Om 11.30 uur vertrekt de bus en u kunt gratis meereizen. Opgeven kan bij elftalleider Huib Smits: huibsmits@kpnplanet.nl

Alvast een glimp van de komende tegenstander opvangen? Zie hier een videoverslag van Heerjansdam – Zaamslag 3-2.

heerjansdam - zaamslag